Schilderwerken Engsbergen

Schilderwerken Engsbergen

schilderwerken-lukas-karen-vlaams-brabant-05-423x573

Schilder Engsbergen • Schildersbedrijf Engsbergen

Schilderwerken Engsbergen

Schilderwerken Engsbergen: Schilderbedrijf Lukas KJ  streeft samen met u naar perfectie. U kunt een beroep op schilder Karen Lucas voor binnen- en buitenschilderwerken of industriële schilderwerken in regio Engsbergen. En dit voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Schilderwerken Engsbergen

Wanneer u een beroep doet op schilder Karen Lucas krijgt u een mooie mix van creativiteit, passie en vakkennis. Ze houdt er een transparante communicatie met haar klanten op na en stelt op basis van een plaatsbezoek, een opmeting van de muren en een bespreking van de specifieke wensen een prijsofferte op.

U mag rekenen op een correct berekende prijs en timing.

Schildersbedrijf Engsbergen
Schilder Karen Lucas

Decoratie en schildersbedirjf Lucas KJ laat uw woonst de sfeer uitstralen die u wenst. Karen Lucas heeft tal van referenties opgebouwd in regio Engsbergen en mag rekenen op een trouw klantenbestand.

Schildersbedrijf Lucas

Behangwerken Engsbergen

Wilt u behangen maar hebt u zelf niet de zin or ervaring om zelf aan te slag te slaan? Lucas KJ snelt u graag ter hulp bij al uw behangwerken en is werkzaam in Engsbergen. Contacteer ons om te informeren naar alle soorten behang en andere mogelijkheden.

Indien u een beroep op ons doet mag u er zeker van zijn dat alles goed geplaatst zal worden. Wij gaan bij u aan de slag en plaatsen het behangpapier professioneel. Wij gebruiken daarbij technieken die ervoor zorgen dat alles lang meegaat.

Meer weten over behangwerken?

● Klassiek en retro behang
● Tasso, glasvezelbehang of renovatievlies
● Textiel behang

Schilderwerken Engsbergen

Muurschilderingen

Behalve schilderwerken in Engsbergen, maken we ook muurschilderingen in alle stijlen, op zowel binnen- als buitenmuren, zoals landschappen, kinderkamers, geschilderde teksten, decoratief, abstract, en vele andere.

Muurschilderingen zijn ideaal als decoratie in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Zowel op binnenmuren als op buitenmuren of gevels komen wij graag al uw kleurrijke fantasieën tot leven brengen. Wij werken eveneens voor bedrijven, scholen en horecazaken.

Zoekt u een professionele muurschildering die bij uw persoonlijkheid en interieur past, dan bent u bij Lucas KJ aan het juiste adres. Vraag ons gerust om advies voor de decoratie van een specifieke kamer of buitenlocatie.

We kunnen zowel eigen ontwerpen als reeds bestaande afbeeldingen of teksten maken. En u heeft steeds de garantie van een mooie prijs én kwaliteitswerk!