Parket

Decoratietechnieken Lucas - Schildersbedrijf

Lucas KJ

Parketvloer leggen?

Lucas KJ heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van parket. Tijdens al onze projecten besteden wij steeds de grootste aandacht aan de afwerking en zorgen wij ervoor dat uw nieuwe houten parketvloer aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Parket bestaat in vele soorten en maten en kan op verschillende manieren worden geplaatst. Lucas KJ legt de parketvloer van uw dromen op elk type ondergrond.

In ons aanbod hebben wij een ruime keuze aan prachtige houten vloeren om uit te kiezen. Wij helpen u ook graag met advies zodat u de juiste keuze maakt. Eens gekozen kan u op ons rekenen voor de professionele plaatsing.

Professionele plaatsing

Lucas KJ plaatst parket volgens de regels van de kunst en om een topresultaat te garanderen houden wij rekening met diverse factoren zoals oneffen vloer, vloerverwarming, ... Na de plaatsing zorgen wij ook voor de afwerking tot in de kleinste puntjes.

PARKETVLOER

Onderhoud en herstelling

Wij zorgen ervoor dat uw parketvloer perfect wordt afgewerkt na de plaatsen maar zorgen er ook voor dat deze goed onderhouden blijft. Dit doen we door de vloer te boenen, lakken, oliën en verzepen.

Hebt u reeds een parketvloer maar toont deze niet meer het origineel resultaat dat u  wenste? Ook voor kleuring door oliën en herstel en renovatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen uw parketvloer professioneel herstellen door deze eerst te schuren.

Na het schuren van uw parket, volgt de afwerking. Daarbij zetten wij een beschermlaag op het parket zodat deze langer meegaat. Bovendien kan u bij herstellingen van parketvloer ook terug een keuze maken tussen verschillende mogelijke afwerkingen, waardoor uw parket helemaal terug in uw interieur past.

Bovendien kunt u bij ons aankloppen voor het leggen van laminaat en plinten.