Schilderwerken

Decoratietechnieken Lucas - Schildersbedrijf

Binnen en buiten

Schilderwerken

Schilderbedrijf Lukas KJ uit Houwaart streeft samen met u naar perfectie. U kunt een beroep op ons doen voor binnen- en buitenschilderwerken of industriële schilderwerken. En dit voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Wanneer u een beroep doet op Karen Lucas krijgt u een mooie mix van creativiteit, passie en vakkennis. Ze houdt er een transparante communicatie met haar klanten op na en stelt op basis van een plaatsbezoek, een opmeting van de muren en een bespreking van de specifieke wensen een prijsofferte op.

U mag rekenen op een correct berekende prijs en timing.

Zelfwerkend zaakvoerster
Karen Lucas

Decoratie en Fijnschildersbedrijf Lucas KJ laat uw woonst de sfeer uitstralen die u wenst. Karen Lucas heeft tal van referenties opgebouwd in binnen- en buitenland en mag rekenen op een trouw klantenbestand.

Lucas KJ

Behangwerken

Wilt u behangen maar hebt u zelf niet de zin or ervaring om zelf aan te slag te slaan? Lucas KJ snelt u graag ter hulp bij al uw behangwerken en is werkzaam in heel Vlaams-Brabant. Contacteer ons om te informeren naar alle soorten behang en andere mogelijkheden.

Indien u een beroep op ons doet mag u er zeker van zijn dat alles goed geplaatst zal worden. Wij gaan bij u aan de slag en plaatsen het behangpapier professioneel. Wij gebruiken daarbij technieken die ervoor zorgen dat alles lang meegaat.

Meer weten over behangwerken?

● Klassiek en retro behang
● Tasso, glasvezelbehang of renovatievlies
● Textiel behang

VERFIJNDE TECHNIEK

Muurschilderingen

Wij maken uw muurschildering in alle stijlen op zowel binnen- als buitenmuren zoals landschappen, kinderkamers, geschilderde teksten, decoratief, abstract, en vele andere.

Muurschilderingen zijn ideaal als decoratie in bijvoorbeeld uw woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Zowel op binnenmuren als op buitenmuren of gevels komen wij graag al uw kleurrijke fantasieën tot leven brengen. Wij werken eveneens voor bedrijven, scholen en horecazaken.

Zoekt u een professionele muurschildering die bij uw persoonlijkheid en interieur past, dan bent u bij Lucas KJ aan het juiste adres. Vraag ons gerust om advies voor de decoratie van een specifieke kamer of buitenlocatie.

We kunnen zowel eigen ontwerpen als reeds bestaande afbeeldingen of teksten maken. En u heeft steeds de garantie van een mooie prijs én kwaliteitswerk!

Duurzaam en milieubewust vakwerk

Ecoschilderwerk

Ecoschilderwerk staat voor duurzaam en milieubewust vakwerk. Door te kiezen voor eco-producten, maar ook in werkmethode en mentaliteit. Zo wordt er veel aandacht besteed aan de te schilderen ondergrond, een degelijke voorbereiding en afhandeling van de werkzaamheden en een algehele duurzame aanpak.

Decoratietechnieken Lucas - Schildersbedrijf