Stucwerk Wijgmaal

Stucwerk Wijgmaal

Decoratietechnieken Lucas - Schildersbedrijf

Stukadoor Wijgmaal

Stucwerk Wijgmaal

Stucwerken Wijgmaal: Bent u opzoek naar een stukadoor in Wijgmaal? Dan bent u bij stukadoor Lucas KJ aan het juiste adres.

Stukadoor Wijgmaal

Stukadoor Wijgmaal: stucwerk is een pleister laag dat op muren en plafonds aangebracht wordt, dit is een manier om uw muren en plafonds te bewerken met een aparte structuur als resultaat. Deze bewerking kan een voorbereiding zijn op een verdere afwerking van de muren of plafonds, of stukwerk kan ook dienen als decoratieve afwerking. Omdat er enorm veel verschillende vormen van stucwerk zijn geven wij graag persoonlijk advies.

Soorten pleisterwerk

Stucwerk is er in veel varianten. De drie bekendste soorten zijn glad pleisterwerk, schuurwerk en spachtelputz. Wilt u weten welk soort stucwerk voor u de beste keuze is? Contacteer ons vrijblijvend.

Pleisterwerken Wijgmaal

Stukadoor Wijgmaal

Welke soorten stucwerk doen wij?

Glad pleisterwerken

Deze soort stucwerk zorgt voor een glad oppervlak en wordt vaak gebruikt voor de afwerking van wanden en plafonds. Met een correcte ondergrond krijg je met glad stucwerk een spiegelglad eindresultaat. De oppervlakte bij glad stucwerk kan nadien nog geverfd worden.

Schuurwerk

Schuurwerk is een stucwerk dat ook bijna overal toe te passen is. Bij schuurwerk hoeft nadien niet overheen geschilderd te worden. Schuurwerk zorgt voor een speciale afwerking waarbij u vaak de iconische kleine schaduwen ziet. Het stucwerk droogt op als een gipsachtige afwerking.

Schuurwerk kan met grove of fijne korrels worden aangebracht, wat we met een speciale spons in mooie patronen kunnen uitwerken. De patronen of motieven die we aanbrengen is altijd in overleg met de wensen van de klant.

Spachtelputz

Spachtelputz heeft als voordeel dat het direct op kleur kan gebracht worden zodat er nadien niet meer geschilderd moet worden. Deze sierpleister heeft als kenmerk een fijnere korrel dan bij schuurwerk. Zowel op binnen- als buitenmuren kan spachtelputz aangebracht worden.